hudvård viksjöfors

Välkommen till Beneath your beauty

hudvård

Välkommen till mig, Erica Cesarino och mitt företag Beneath your beauty, som vänder sig till alla i Viksjöfors som behöver hjälp med någonting inom hudvård. vilket då innebär att jag endast debiterar elevpriser. Jag försöker att lära mig nya saker hela tiden och brinner verkligen för det jag håller på med.

Jag hjälper alltid alla till dess att de inte vill ha mera hjälp av mig. Målet med alla uppdrag är en 100 procent nöjd kund. Om du är intresserad av att erhålla hjälp av Beneath your beauty, så är du varmt välkommen att höra av dig till mig. Jag hoppas att vi hörs och ses snart, så att du kan få den hjälp som du är i behov av. Läs mer om mina behandlingar här.

hudvård viksjöfors

Jag arbetar med kvalitativa produkter från Rosenserien, Chokladserien och Sweden Eco. Rosenserien är gjord av naturliga råvaror med doft av rosor, och Chokladserien är tillverkad i Jämtland. Alla produkter är ekologiska, djurvänliga och miljövänliga.

massage

Jag erbjuder en kombinerad rygg- nack- och ansiktsmassage eller en underbart avkopplande ryggmassage. Det går även att kombinera massage och ansiktsbehandling. Unna dig en underbar massagebehandling, det är du värd!

nöjda kunder

Målet med alla uppdrag är att du som kund ska bli 100 procent nöjd med såväl resultatet efter den behandling som du väljer, såväl  som med kundservice. Alla kunder får alltid hjälp till dess att de inte vill ha mera hjälp. Varmt välkommen!

beneath your beauty